Als het je eenmaal gelukt is om je klant in je tattooshop te krijgen, zorg er dan voor dat ze daar willen blijven. Voor veel mensen is een goede sfeer heel belangrijk. Bij The Art of Tattoo is dit ook zo. Het is belangrijk om jezelf in je bedrijf te plaatsen, vooral als je een authentieke ervaring wilt, mensen zijn vaker geneigd om terug te komen alleen al om hoe de sfeer in de tattooshop is, het is namelijk best spannend. Dus zorg voor een goede sfeer en je klanten komen vaker naar je tattooshop, misschien ook mensen uit Gouda. 

Verf je muren in een rustgevende kleur, zoals wit, beige of grijs. Versier de muren met je fotos van je tattoos zodat potentiële klanten kunnen rondkijken en zorg ervoor dat jouw tattooshop de juiste is voor hen.

Overweeg om up-to-date tattoo-tijdschriften achter te laten voor degenen die moeten wachten. Soms kan een eenvoudige foto helpen om succesvolle tatoeages te inspireren. Je weet namelijk nooit de smaak van de klant, dus zorg voor veel diversiteit

Speel muziek af die je geïnspireerd zal houden zonder je klanten te irriteren. En probeer de temperatuur op een comfortabele plek te houden. Deze mensen wil je toch in je stoel houden.

www.theartoftattoo.nl