Bewaar maskers die niet nat of vuil zijn in een papieren zak

Mondmasker wordt in een papieren zak geplaatst kunt uw masker tijdelijk opslaan om later opnieuw te gebruiken. Verwijder uw masker op de juiste manier en was uw handen na het aanraken van een gebruikt masker. Bewaar het in een droge, ademende zak zoals een papierenzak om het tussen gebruik schoon te houden. Wanneer u uw masker opnieuw gebruikt, houdt u dezelfde kant naar buiten gericht.

Als u uw mondmasker afdoet om buitenshuis te eten of te drinken, kunt u het op een veilige plek neerzetten om het schoon te houden, zoals uw zak, handtas of papieren zak. Zorg ervoor dat u uw handen wast of ontsmet na het verwijderen van uw masker. Zet het masker na het eten weer op met dezelfde kant naar buiten. Zorg ervoor dat u uw handen opnieuw wast of ontsmet nadat u uw masker weer hebt opgezet. 

https://medisch-mondkapje.nl/

www.dgmondmasker.nl