Veel mensen willen graag geld besparen, het is goed om op je budget te letten en je daarop aan te passen, maar wanneer je een gratis winactie hebt hoef je je even niet druk te maken over geld. Met de nieuwe gratis winactie kan jij gratis allerlei gezonde boodschappen winnen, gezond eten, gezond drinken noem het allemaal maar op! Als dit leuk klinkt kan je gewoon mee doen met de gratis winactie van de supermarkt. 

Tips voor in de supermarkt en geld te besparen: 

Plan maaltijden zodat je de restjes voor de lunch de volgende dag hebt, of vries restjes in voor een snelle maaltijd op een andere dag.

Verpak je eigen gezonde lekkernijen, sappen en snacks. Koop het grote gezonde pakket  van de supermarkt of snacks en een doos zakjes van de supermarkt en maak je eigen individueel verpakte pakketten om onderweg te pakken.

Koop minder kant-en-klaarmaaltijden uit blik en verpakt en versnipper je eigen sla en kaas (kazen bevriezen vaak ook goed!).

Door de gratis winactie kan je dus echt super lekker gezond eten uit de supermarkt. 

gratis-winacties.nl

gezond-eten-drinken.nl

supermarkt-aanbieding.nl